Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

SESSIÓ CLUB DE LECTURA ANUL·LADA PER MOTIUS D’AGENDA

08/05/2015

Us comuniquem que la sessió del Club de Lectura prevista pel dilluns 11 de maig queda anul·lada que per motius d'agenda. Ens sap greu, ben aviat us informarem de la nova data.

 

 

 

El Club de Lectura dels Amics de la Bressola va néixer a les acaballes del curs 2013-14, amb l’objectiu de donar a conèixer la feina dels escriptors i de les escriptores de la Catalunya Nord i acostar-la al màxim nombre de lectors i lectores.

 

Què són els clubs de lectura?

Són grups de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses. El nostre club, conduït per Susanna Àlvarez, es reuneix en sessions mensuals d’una durada aproximada d’una hora i mitja.

A qui van adreçats?

Estan especialment pensats per a persones amb ganes de llegir, fer amics i xerrar amb l’excusa d’una lectura interessant.

Ens fa molta il·lusió inicia aquesta nova etapa, i per això la volem començar amb un autor especial per a nosaltres: un dels fundadors de la Bressola i actual president d’honor de l’Associació d’Amics de la Bressola, n’Enric Larreula. 

 

  • Propera sessió: Terres verges, Enric Larreula Vidal. Barcelona: Estrella Polar (ed. 62).

 

I després treballarem sobre la recent traducció La senyora Arnoul, de Jean-Noël Pancrazi.

 

  • segona sessió: La senyora Arnoul, de Jean-Noël Pancrazi (traduïda per l’escriptor nordcatalà Joan Daniel Bezsonoff). Edicions Sidillà: La Bisbal d’Empordà.

 

Les sessions se celebraran a la Llibreria Documenta de Barcelona (Pau Claris, 144), de 19 a 20.30 h.

 

Us hi esperem!

X