Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Suspès el concert pels 40 ANYS de La Bressola-Teatre Municipal de Girona- 10 de desembre

10/12/2015

L'Associació dels Amics de la Bressola ha decidit suspendre el concert i acte institucional de celebració dels 40 anys de La Bressola que tenia programat per aquesta vesprada al Teatre Municipal de Girona.

 


D’aquest manera ens afegim a l’acord de l’Ajuntament de Girona que ha decretat un dia de dol i suspensió de tots actes institucionals per la mort ahir d’una mare i dues menors.

L’Ajuntament de ?Girona, com a conseqüència del tràgic succés ocorregut ahir al vespre, declara dol institucional a la ciutat durant el dia d’avui, motiu pel qual queden suspesos els actes oficials públics i ha convocat a tots els ciutadans i ciutadanes a expressar en silenci el seu condol als familiars i amics de les víctimes avui dimecres 10, a les 12 del migdia, a la plaça del Vi.

Els propers dies anunciarem una nova data per poder programar la celebració a Girona, ciutat que ha estat un dels puntals de l’associació.

Per a més informació amics@bressola.cat

 

Associació d’Amics de la Bressola

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X