Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Suspès el concert pels 40 ANYS de La Bressola-Teatre Municipal de Girona- 10 de desembre

10/12/2015

L'Associació dels Amics de la Bressola ha decidit suspendre el concert i acte institucional de celebració dels 40 anys de La Bressola que tenia programat per aquesta vesprada al Teatre Municipal de Girona.

 


D’aquest manera ens afegim a l’acord de l’Ajuntament de Girona que ha decretat un dia de dol i suspensió de tots actes institucionals per la mort ahir d’una mare i dues menors.

L’Ajuntament de ?Girona, com a conseqüència del tràgic succés ocorregut ahir al vespre, declara dol institucional a la ciutat durant el dia d’avui, motiu pel qual queden suspesos els actes oficials públics i ha convocat a tots els ciutadans i ciutadanes a expressar en silenci el seu condol als familiars i amics de les víctimes avui dimecres 10, a les 12 del migdia, a la plaça del Vi.

Els propers dies anunciarem una nova data per poder programar la celebració a Girona, ciutat que ha estat un dels puntals de l’associació.

Per a més informació amics@bressola.cat

 

Associació d’Amics de la Bressola

X