Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Torna Trobem-nos amb… i ampliem termini inscripcions taller de contes

12/09/2017

Els Amics de la Bressola ja tenim preparat un nou curs del nostre club de lectura: Trobem-nos amb... i comencem dilluns 2 d’octubre trobant-nos amb Isabel Clara-Simó, escriptora i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2017, que ens parlarà de Jonàs, la seva darrera novel.la publicada.  

Els Amics de la Bressola ja tenim preparat un nou curs del nostre club de lectura: Trobem-nos amb… i comencem dilluns 2 d’octubre trobant-nos amb Isabel Clara-Simó, escriptora i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2017, que ens parlarà de Jonàs, la seva darrera novel.la publicada.  

El club de lectura es farà, com és habitual, a la Llibreria Documenta (c/ Pau Claris, 144, Barcelona) enguany a 2/4 de 8 del vespre. Les trobades estaran moderades per na Susanna Alvàrez.

Totes les persones interessades a participar-hi poden passar per la llibreria per agafar el llibre, si no el tenen, i poder fer també les inscripcions que són gratuïtes.

Altrament, us informem que el termini per a les inscripcions per poder apuntar-vos al Taller de Contes, la novetat d’aquest curs dels Amics, amb la col·laboració de la Carme Alcoverro, el prorroguem fins el divendres 29 de setembre.

Si us agrada llegir, si teniu ganes d’escriure un conte curt i no sabeu com començar-lo, o si ja esteu escrivint-ne, però en voleu conèixer la tècnica, ara podeu fer-ho: apunteu-vos al taller de contes.

 

Preu: 65 € (inclou el material de recull i tècnica)

Durada: 10 sessions, una cada tres setmanes. Començarem al mes d’octubre.

Dies: Dimecres

A càrrec de: Carme Alcoverro

Lloc: Centre Comarcal Lleidatà, Gran Via de les Corts Catalanes, 592, 1er. Barcelona 08007.

Data límit de les inscripcions: 8 de setembre de 2017

Inscripcions: amics@bressola.cat

 

X