Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

“Trobem-nos amb… ” s’acomiada fins al dilluns 8 d’octubre

27/07/2018
Aquest mes de juny hem acabat el curs del "Trobem-nos amb...", l'activitat que Els Amics de la Bressola duem a terme a la llibreria Documenta de Barcelona. "L'enunciat", de Josep-Ramon Bach, posarà el punt final al recorregut iniciat l'octubre passat amb "Jonàs", d'Isabel-Clara Simó.

Aquest mes de juny hem acabat el curs del “Trobem-nos amb…”, l’activitat que Els Amics de la Bressola duem a terme a la llibreria Documenta de Barcelona. “L’enunciat”, de Josep-Ramon Bach, posarà el punt final al recorregut iniciat l’octubre passat amb “Jonàs”, d’Isabel-Clara Simó.

Han estat uns mesos de literatura de la bona, acompanyada de  berenars suculents i d’amistats. Estem molt contents d’haver aconseguit aquesta combinació d’elements immillorable, i d’haver engegat, fa més de tres anys, una tertúlia que ha creat addicció a una colla d’uns trenta incondicionals que ens demanen que l’activitat continuï.

“Trobem-nos amb…” no és un club de lectura, és una reunió de lectors i lectores que comparteixen i intercanvien opinions amb escriptors i escriptores, o amb els seus editors i editores. I aquest funcionament, juntament amb l’habilitat especial de la Susanna Álvarez per treure el bo i millor dels convidats, han estat la clau de l’èxit. Gràcies Susanna.

Continuarem, doncs, incentivant aquesta activitat que, a més, dóna a conèixer La Bressola i promou la literatura produïda a la Catalunya Nord. A partir del curs proper, però, hi haurà una novetat que ens permetrà assegurar-la.

Com ja sabeu, al llarg d’aquests anys, hem regalat els llibres a tothom que ha participat  en les sessions del “Trobem-nos amb…”, malgrat que aquest darrer curs hem hagut de fer un gran esforç econòmic per arribar fins avui.

És per això que, amb la voluntat de poder tirar endavant aquest club de lectura tan especial, obert a tothom i sense inscripció, a diferència de la majoria de clubs similars, a partir del mes de setembre, qui vulgui participar en les nostres trobades haurà de comprar el llibre corresponent a cada sessió.

Per tal que el “Trobem-nos amb…” sigui accessible a tothom, es podran comprar els llibres a la Llibreria Documenta amb un 10% de descompte (no socis dels Amics de la Bressola) i amb un 15% (socis dels Amics de la Bressola). L’Associació dels Amics de la Bressola assumirà els costos del descompte, així com el de la dinamització de les sessions.

Confiem que sabreu entendre aquest canvi, que ens permetrà seguir trobant-nos cada primer dilluns de mes a Documenta. Us agrairem molt el vostre suport.

Acabem amb una sentència del llibre de Josep-Ramon Bach:  “Llegir contamina (els esperits amb el perfum de la vida)!”

Doncs deixem-nos contaminar, i que el perfum dels llibres d’estiu ens acompanyi fins a l’octubre proper.

Bon estiu i bona lectura a tothom.

 

 

Associació d’Amics de la Bressola

Barcelona, 27 de juliol de 2018

X