Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Un 25 d’abril per la llengua i el territori (València, Palma, Barcelona)

25/04/2015

Aquest dissabte 25 d'abril la defensa de la llengua i el territori seran protagonistes pels carrers de València, Palma i les lletres seran homenatjades a Barcelona.

 

 

A València es celebrarà, com cada any convocada per ACPV, la manifestació de la Diada del 25 d’abril (18.00 Plaça Sant Agustí), que recorda la pèrdua de l’autogovern valencià el 1707, i que enguany és vista com el prolegòmen del canvi polític esperat a les eleccions del 24 de maig.

 

A Palma, Tot està a punt per a la Diada per la Llengua i l’Autogovern que tendrà lloc demà, dissabte, 25 d’abril, a les 19.00 hores, a la plaça Major de Palma. L’Obra Cultural Balear i les entitats organitzadores fan una crida a tota la ciutadania a sortir al carrer per dir “Sí a la nostra llengua, a la cultura, al territori i als drets socials”

En aquest marc per la Diada també es durà a terme la Marxa per l’Educació Pública.

 

A Barcelona la CAL organitza el Sopa(r) de lletres el proper 25 d’abril al Casinet d’Hostafrancs. Un esdeveniment de reivindicació lingüística i cultural per revitalitzar la celebració de Sant Jordi com a diada per la llengua.

 

X