Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Un 25 d’abril per la llengua i el territori (València, Palma, Barcelona)

25/04/2015

Aquest dissabte 25 d'abril la defensa de la llengua i el territori seran protagonistes pels carrers de València, Palma i les lletres seran homenatjades a Barcelona.

 

 

A València es celebrarà, com cada any convocada per ACPV, la manifestació de la Diada del 25 d’abril (18.00 Plaça Sant Agustí), que recorda la pèrdua de l’autogovern valencià el 1707, i que enguany és vista com el prolegòmen del canvi polític esperat a les eleccions del 24 de maig.

 

A Palma, Tot està a punt per a la Diada per la Llengua i l’Autogovern que tendrà lloc demà, dissabte, 25 d’abril, a les 19.00 hores, a la plaça Major de Palma. L’Obra Cultural Balear i les entitats organitzadores fan una crida a tota la ciutadania a sortir al carrer per dir “Sí a la nostra llengua, a la cultura, al territori i als drets socials”

En aquest marc per la Diada també es durà a terme la Marxa per l’Educació Pública.

 

A Barcelona la CAL organitza el Sopa(r) de lletres el proper 25 d’abril al Casinet d’Hostafrancs. Un esdeveniment de reivindicació lingüística i cultural per revitalitzar la celebració de Sant Jordi com a diada per la llengua.

 

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X