Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

“Una lliçó de vida!”, Elna (19 i 20 de setembre)

15/09/2020
Terra dels Avis presenta el programa de les Jornades del Patrimoni "Una lliçó de vida" que tindran lloc a Elna el dissabte 19 i el diumenge 20 de setembre.

Enguany, el tema estatal és: "Patrimoni i educació: Aprendre per la vida!", amb el qual es tractaran els temes de l'origen i la qualitat dels productes agrícoles, l'herència rebuda dels avantpassats pagesos i, més enllà, sobre el sentit de la vida a Elna i al Rosselló. 

Terra dels Avis presenta el programa de les Jornades del Patrimoni “Una lliçó de vida” que tindran lloc a Elna el dissabte 19 i el diumenge 20 de setembre. 

Enguany, el tema estatal és: “Patrimoni i educació: Aprendre per la vida!”, amb el qual es tractaran els temes de l’origen i la qualitat dels productes agrícoles, l’herència rebuda dels avantpassats pagesos i, més enllà, sobre el sentit de la vida a Elna i al Rosselló. 

Aquestes temàtiques s’aplicaran en la seva mesura específica, amb una descoberta de les col·leccions d’eines i material agrícola dels segles 19 i 20, però també amb una mostra i uns tastos de productes trets de l’agricultura ecològica local i, finalment, per mitjà de dos documentals que permetran eixamplar la reflexió sobre aquesta crisi, però també, d’una manera global, sobre el tipus de societat que voldríem. 

Totes aquestes activitats són gratuïtes gràcies a l’ajuda dels patrocinadors i al treball ofert per moltes persones. S’inscriuen també en el marc del futur “Centre de promoció de l’agricultura sostenible rossellonesa” que es troba en curs d’elaboració. 

Per a tota informació complementària, podeu posar-vos en contacte al telèfon: +33 645 09 26 63. 

X