Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Vols fer un Taller de Contes amb els Amics de la Bressola?

28/08/2017
S’acaben les vacances, i comencem el curs 2017-2018 amb una nova escola: la Bressola de Pesillà de la Ribera.

Però no és l'única bona notícia d’aquest principi de curs: els Amics de la Bressola volem començar-lo amb una proposta relacionada amb el món de la literatura. A més del Trobem-nos amb...  que continuarà a partir del mes d’octubre a Documenta, us oferim  un Taller de Contes.

S’acaben les vacances, i comencem el curs 2017-2018 amb una nova escola: la Bressola de Pesillà de la Ribera.

Però no és l’única bona notícia d’aquest principi de curs: els Amics de la Bressola volem començar-lo amb una proposta relacionada amb el món de la literatura. A més del Trobem-nos amb…  que continuarà a partir del mes d’octubre a Documenta, us oferim  un Taller de Contes.

És la novetat d’aquest curs dels Amics, i ens fa molta il·lusió poder comptar amb la col·laboració de la Carme Alcoverro, autora de diversos llibres sobre l’ensenyament del català.

El taller constarà de la lectura i l’escriptura de contes breus (partirem del conte contemporani universal,  en preponderància del català).

Es vol que durant el procés de lectura i escriptura hom s’apropiï de les característiques del gènere, o sigui: descobrir els procediments, els mecanismes, la construcció de personatges, etc.  dels contes de referència. I que es pugui confeccionar un recull de contes (un per cada participant) al final del taller.

Si us agrada llegir, si teniu ganes d’escriure un conte curt i no sabeu com començar-lo, o si ja esteu escrivint-ne, però en voleu conèixer la tècnica, ara podeu fer-ho: apunteu-vos al taller de contes.

Preu: 65 € (inclou el material de recull i tècnica)

Durada: 10 sessions, una cada tres setmanes. Començarem al mes d’octubre.

Dies: Dimecres

A càrrec de: Carme Alcoverro

Lloc: Centre Comarcal Lleidatà, Gran Via de les Corts Catalanes, 592, 1er. Barcelona 08007.

Data límit de les inscripcions: 8 de setembre de 2017

Inscripcions: amics@bressola.cat

 

X