Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

#30AmicsBressola

20/04/2016
Aquest divendres, 22 d'abril, en el marc de la Diada de Sant Jordi, els Amics de la Bressola celebrarem el trentè aniversari, farem balanç i presentarem els actes i programació d'activitats pels propers mesos.

Ho farem en un acte conjunt amb diverses entitats que treballen per la llengua, l’educació i la cultura arreu del país i presentarem, a Barcelona, el “Manifest per un espai comunicatiu català” de la plataforma Enllaçats per la Llengua.

 

Us convidem a assistir i participar-hi.

 

A les 8 de la tarda, al cinema Texas de Barcelona es farà l’Assemblea dels Amics de la Bressola.

 

A les 8.30 de la tarda farem l’acte de presentació del Manifest per un espai comunicatiu en català.

 

I tot seguit farem una projecció exclusiva d’un part del documental que estem produint des dels Amics de la Bressola per explicar els 40 anys de la Bressola i que es podrà veure una prèvia en gran format.

 

Després del visionat hi haurà un tastet de vins del Rosselló i espai de conversa amb els assistents.

 

L’aforament és limitat i us demanem que ens confirmeu ben aviat la vostra assistència a: comunicacioamics@bressola.cat

 

Tota aquesta activitat es farà al cinema Texas (Carrer de Bailén, 205. Barcelona)

 

També us volem informar que des d’avui celebrem els 40 anys de la primera escola de la Bressola amb un seguit de salutacions i reconeixement de la feina feta. Enric Larreula ha estat el primer a fer-ho des de VilaWeb. Cada dia si entreu a VilaWeb podreu veure una felicitació.. fins arribar a 40 felicitacions x 40 anys. I sense adonar-nos ja estarem celebrant La Bressolada 2016!

http://www.vilaweb.cat/noticies/enric-larreula-quaranta-anys-son-molts-pero-encara-som-drets-i-som-mes/

 

 

#30AmicsBressola

www.amicsbressola.cat

X