Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Dissabte Bressolaire! I els Dracs Catalans al Camp Nou

17/05/2019
Demà dissabte Bressolaire! La Bressola serem més presents que mai. Alumnes i famílies al Camp Nou amb els Dracs Catalans i a les 22:45h al Canal 33, ens podreu seguir en el programa “El Documental” i “La Bressola. 40 anys d'immersió a la Catalunya Nord”, una coproducció dels Amics de la Bressola, Bru and Ros i Tv3.

Demà dissabte Bressolaire! La Bressola serem més presents que mai. Alumnes i famílies al Camp Nou amb els Dracs Catalans i a les 22:45h al Canal 33, ens podreu seguir en el programa “El Documental” i “La Bressola. 40 anys d’immersió a la Catalunya Nord”, una coproducció dels Amics de la Bressola, Bru and Ros i Tv3.

Aquest dissabte 18 de maig els Dracs Catalans i els Wigan Warriors jugaran al Camp Nou la quinzena jornada de la Super League en un matx que de ben segur serà també una gran festa de la catalanitat.

I en aquesta festa La Bressola també hi participarà, no només amb les famílies que assistiran al Camp Nou, tenim una sorpresa per tot el món Bressolaire: una delegació d’alumnes de les nostres escoles nordcatalanes La Bressola sortiran amb la banderola de la  Super League al mig del Camp Nou tot just abans de començar el maxt. 

Així doncs demà dissabte Bressolaire! La Bressola serem més presents que mai. Alumnes i famílies al Camp Nou i a les 22:45h al Canal 33, ens podreu seguir en el programa “El Documental” i “La Bressola. 40 anys d’immersió a la Catalunya Nord”, una coproducció dels Amics de la Bressola, Bru and Ros i Tv3.

 

Partit de la Super League entre els Dracs Catalans i els Wigan Warriors

Dissabte 18 de maig

Hora: 16:30

Camp Nou

 

Emissió documental: “La Bressola. 40 anys d’immersió a la Catalunya Nord”

Dissabte 18 de maig

Hora: 22:45

Canal 33 i al web https://www.ccma.cat/tv3/el-documental/la-bressola-40-anys-dimmersio-a-la-catalunya-nord-estrena-a-el-documental-del-33/noticia/2922078/

X