Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Estrenem web!

16/06/2021
Els Amics de La Bressola estrenem web més actual i funcional. Una nova web amb un aspecte més visual i modern que busca millorar l’accessibilitat als continguts i optimitzar la comunicació amb els socis i les sòcies de la nostra entitat.  Aquesta web s’orienta a fer conèixer el dia a dia dels Amics i a […]

Els Amics de La Bressola estrenem web més actual i funcional.

Una nova web amb un aspecte més visual i modern que busca millorar l’accessibilitat als continguts i optimitzar la comunicació amb els socis i les sòcies de la nostra entitat.  Aquesta web s’orienta a fer conèixer el dia a dia dels Amics i a reforçar la tasca que fan les escoles de La Bressola a Catalunya Nord.

Com a principal novetat, s’inaugura un espai de donatius per tal de donar suport i ajudar a obrir més escoles de La Bressola. La nova web també garanteix que tots els continguts s’adaptin als dispositius mòbils i tauletes.

Amics i amigues, us donem la benvinguda a la nova web i us recordem que si voleu estar al dia de totes les novetats, activitats i projectes que fem, només cal que entreu i busqueu.


Acabem amb música, El Ratolí (The Tyets) d’Animalari Urbà, el nou disc promogut per les escoles La Bressola produït pels The Tyets, encarregats de musicar el poemari infantil i juvenil Animalari d’Enric Larreula en clau urbana  (que podeu tapar a la nova web):

X