Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Inauguració col·legi Mas Rosselló-La Bressola

16/09/2022
La consellera Vilagrà inaugura el nou centre de secundària Mas Rosselló-La Bressola

Aqueix divendres 16 de setembre ha tingut lloc la inauguració institucional del Col·legi La Bressola – Mas Rosselló, a Canet de Rosselló. L’acte ha comptat amb l’assistència de més d’un centenar de persones que han presenciat la descoberta de la placa del segon centre d’educació secundària immersiu de Catalunya Nord.

Després del parlament d’obertura del batlle de Canet de Rosselló, Senyor Stéphane Loda, declarant el seu orgull d’acollir el nou centre de La Bressola a la comuna, el president de La Bressola, Joan Sebastià Haydn, ha posat en valor la importància d’obrir un nou col·legi i ha reivindicat el model d’immersió lingüística de La Bressola.

La Consellera de la Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya, la Senyora Laura Vilagrà, ha reiterat el compromís ferm del govern català de continuar col·laborant en el desenvolupament de l’ensenyament del català a Catalunya Nord i, en particular, el model pedagògic de La Bressola.

La inauguració oficial ha reunit, a més, un gran nombre de personalitats polítiques entre les quals els representants del Departament, la Regió, l’Associació de batlles i adjunts de Catalunya Nord i de la Comunitat de Comunes Perpinyà Mediterrània. A l’acte també han assistit nombrosos representants del món cultural i associatiu i s’ha clos amb un aperitiu servit per l’Ajuntament de Canet de Rosselló i l’acompanyament musical de la Cobla Tres Vents.

X