Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La Bressola participa a la Fira MakerFaire de Perpinyà

22/01/2018

El dissabte 27 de gener a la Fira MakerFaire de Perpinyà coorganitzada pel Fablab de Perpinyà i l'IMERIR (l'escola d'informàtica i robòtica), podreu gaudir de la participació del col·legi Pompeu Fabre del Soler.

El dissabte 27 de gener a la Fira MakerFaire de Perpinyà coorganitzada pel Fablab de Perpinyà i l’IMERIR (l’escola d’informàtica i robòtica),  podreu gaudir de la participació del col·legi Pompeu Fabre del Soler.

 

L’entrada és gratuïta i oberta a tot públic (nens i grans, i grans infants). A més de passar un bon moment i descobrir curiositats tecnològiques i artesanes, podreu gaudir de la participació del col·legi Pompeu Fabre del Soler al campus de l’IMERIR el dissabte 27 de gener de 10h a 18h.

 

La MakerFaire acull els Makers més talentosos i creatius, amb ganes de compartir tot el seu coneixement i creativitat a través de xerrades, exposicions, tallers i demostracions interactives i es va originar el 2006 a San Francisco com un projecte dels editors de Make: Magazine. Des de llavors, ha crescut fins a convertir-se en una xarxa mundial significativa tant de les fires organitzades per Make, com pels esdeveniments produïts de forma independent.

 

Doncs ja ho sabeu: aquest dissabte tothom a la MakerFaire de Perpinyà!

X