Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Segona fase del projecte transfronterer “Joguets i Gènere”

30/09/2022
Tota la informació d'aqueixa segona fase del projecte transfronterer "Joguets i Gènere"

A la segona fase, que ara s’inicia, es seguirà reflexionant sobre els temes recollits al guió. Durant diverses jornades de treball de cocreació en les que participarà La Bressola i les especialistes de gènere i el dissenyador de l’exposició del Museu es realitzarà la conceptualització de disseny final de l’exposició. Així mateix, es crearan els materials didàctics associats a l’exposició a partir també d’un procés de cocreació. Finalment es procedirà a la producció de l’exposició i de tots els materials associats.

El procés culminarà amb la inauguració de l’exposició,  al Col·legi La Bressola – Mas Rosselló el 10 de març de 2023 i la posterior itinerància a la resta de centres de la Bressola.

El projecte s’emmarca en les subvencions plurianuals Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i el Departament dels Pirineus Orientals.

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X