Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Segona fase del projecte transfronterer “Joguets i Gènere”

30/09/2022
Tota la informació d'aqueixa segona fase del projecte transfronterer "Joguets i Gènere"

A la segona fase, que ara s’inicia, es seguirà reflexionant sobre els temes recollits al guió. Durant diverses jornades de treball de cocreació en les que participarà La Bressola i les especialistes de gènere i el dissenyador de l’exposició del Museu es realitzarà la conceptualització de disseny final de l’exposició. Així mateix, es crearan els materials didàctics associats a l’exposició a partir també d’un procés de cocreació. Finalment es procedirà a la producció de l’exposició i de tots els materials associats.

El procés culminarà amb la inauguració de l’exposició,  al Col·legi La Bressola – Mas Rosselló el 10 de març de 2023 i la posterior itinerància a la resta de centres de la Bressola.

El projecte s’emmarca en les subvencions plurianuals Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i el Departament dels Pirineus Orientals.

X