Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

STEPV-IV i ExLL potenciaran el treball en xarxa per la defensa de la llengua

26/11/2014
El sindicat d'ensenyament STEPV-IV i la plataforma Enllaçats per la Llengua (ExLL) acordaren d'aprofundir la col·laboració en la normalització del valencià a tots els àmbits.

El sindicat d’ensenyament STEPV-IV i la plataforma Enllaçats per la Llengua (ExLL) acordaren d’aprofundir la col·laboració en la normalització del valencià a tots els àmbits.

Ambdós col·lectius coincidiren en potenciar el treball en xarxa, l’intercanvi d’experiències i la defensa i valorització de la llengua conjuntament de tota la comunitat catalanoparlant.

Representants d’STEPV-IV i Enllaçats per la Llengua es reuniren el passat cap de setmana per analitzar la situació global de la llengua, especialment a l’ensenyament, novament amenaçada per l’ordre de plurilingüisme que imposa Conselleria d’educació sense el consens de la comunitat educativa, i que torna a marginar la llengua pròpia del País Valencià.

Davant aquesta situació, a la que cal sumar el dèficit de places a les línies en valencià i de mitjans propis, la plataforma d’entitats donà suport a les accions i iniciatives impulsades pel sindicat per revertir aquestes polítiques i que promocionen l’ús social i la normalització de la llengua catalana.

Durant la reunió es valorà positivament els gairebé dos anys de feina conjunta de la xarxa d’entitats d’Enllaçats per la Llengua, de la qual STEPV-IV en forma part, que reuneix col·lectius de tots els territoris catalanoparlants en defensa de la llengua comuna i que es reunirà el pròxim 13 de desembre a Castelló de la Plana.

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X