Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Torna “Trobem-nos amb…” Enric Larreula

15/09/2018
Un curs més comencem les nostres trobades mensuals per gaudir del plaer de la lectura amb Susanna Àlvarez, moderadora del nostre club de lectura, a la Llibreria Documenta, i per començar aquesta nova temporada qui millor que l'escriptor i dibuixant Enric Larreula? Dilluns 8 d'octubre comencem, a les set de la tarda tot parlant de "La Llengua Dibuixada".

Un curs més comencem les nostres trobades mensuals per gaudir del plaer de la lectura amb la Susanna Àlvarez, moderadora del nostre club de lectura, a la Llibreria Documenta, i per començar aquesta nova temporada qui millor que l’escriptor i dibuixant Enric Larreula? Dilluns 8 d’octubre comencem, a les set de la tarda tot parlant de “La Llengua Dibuixada”.

Si sou soci dels Amics de la Bressola o del Centre Comarcal Lleidatà rebreu un descompte en la compra d’un exemplar del llibre del mes i una fitxa de lectura, si ho feu a la Llibreria Documenta.

El club de lectura dels Amics de la Bressola  se celebrarà el primer dilluns de cada mes a la Llibreria Documenta, carrer Pau Claris 144, Barcelona, a les set de la tarda.

Entrada lliure. Us hi esperem!

X