Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Trobem-nos a la Fira d’Entitats d’ÒC per la Diada!

06/09/2022
Ens trobem per la Diada a la Fira d'Entitats que organitza Òmnium Cultural al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

Un any més, els Amics-La Bressola participem a la Fira d’Entitats que organitza Òmnium Cultural per la Diada Nacional de Catalunya al Passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc de Triomf). Aquesta fira va començar fa anys amb Gent de la Terra, que va deixar d’organitzar-la i a qui sempre recordem. Gràcies al seu voluntariat entitats d’arreu dels Països Catalans ens vam trobar per primera vegada a Barcelona per la Diada. I ara, Òmnium és qui ens acull i sem molt contents de poder continuar participant-hi.

Com sabeu, la fira tindrà lloc el diumenge 11 de setembre i té un horari de 10.30 del matí a 8 del vespre. A partir de les 18.30h i fins a les 23h hi haurà concerts al passeig (Els Pets, Roba Estesa i Lildami). 

Si voleu samarretes de la bressolada, bosses de La Bressola o parlar de les escoles La Bressola, trobem-nos aquest 11 de setembre a Barcelona. Us hi esperem!

X